Načini dostave

ISPORUKA DOSTAVNOM SLUŽBOM I TROŠKOVI

Naručene artikle šaljemo dostavnom službom kao paket u roku od 3-7 radnih dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila.

Dostava se obračunava prema cjeniku ugovorenim sa kurirskom službom:

  • za Hrvatsku: 35,00 kn

 

Ukoliko kurirska služba izmijeni cijenu dostave, prodavatelj će novu cijenu jasno iskazati u web trgovini.

Cijene dostave su iskazane s uključenim PDV-om.

Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Ukoliko kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će ostaviti obavijest s brojem pošiljke i uputama za daljnje korake.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, Glanc Čisto d.o.o.  ima pravo uskratiti kupcu uplaćeni iznos kupoprodajne cijene.

Ukoliko Kupac koji nije zaprimio robu, ponovno naruči robu putem kr-detailing.hr Web Shopa, prodavatelj zadržava pravo odbijanja daljnjeg procesuiranja narudžbe kao i pravo naplate.

Glanc Čisto d.o.o. zadržava  pravo da ne pošalje narudžbe s neispravnim/nepotpunim kontakt-podacima, kao i narudžbe s e-mailom/telefonom na koji nitko ne odgovara.